Qui som?

Balandrau és un club que ofereix a les famílies un lloc on els fills puguin realitzar, juntament amb els seus amics, un conjunt d’activitats extraescolars, que ajudin a transformar aquests estones de lleure en educació. Estudi dirigit, idiomes, cultura, esports… Una continuïtat per a la formació que reben en la família i l’escola.

Tant els fills com els pares poden participar de les activitats de formació cristiana. Aquesta formació espiritual està encomanada a l’Opus Dei.

Els pares són la base del Club

És fonamental que els pares participin del projecte educatiu que els seus fills estan vivint en el Club. Aquest és el motiu pel qual dediquem bona part dels nostres esforços.

Coordinació en la formació dels fills

Els pares dels socis procuren mantenir una entrevista trimestral amb el preceptor del seu fill per coordinar els esforços destinats a la formació dels socis. En aquestes entrevistes es marquen objectius concrets que ajudin a millorar els fills.

Activitats de formació personal

Organitzem de forma periòdica, activitats per als pares que se centren en l’educació dels fills. Per això, convidem a professionals i experts perquè moderin aquestes trobades. També oferim la possibilitat de participar de diferents mitjans de formació com són xerrades de formació cristiana, recessos mensuals, cursos de recés i convivències.

Relació amb les altres famílies

De tant en tant, oferim activitats per a tota la família amb l’objectiu de conèixer una mica més i poder establir una bona relació amb les altres famílies del Club, que en definitiva són els pares dels amics dels nostres fills.